loader

MENU

FAQ

Mă pot înscrie și la fața locului?

Înscrierile se vor putea face și la fața locului, dar noi recomandăm să le faceți online. Astfel reducem din aglomerația de atunci și economisim cu toții timp. Plata în avans este opțională.

Ce sunt Pachetele Early Bird?

Pachetele Early Bird oferă tarife reduse de înscriere pentru toate probele, pentru cei ce aleg să plătească în avans, prin virament bancar. Tarifele stipulate în Early Bird NU reprezintă un avans din taxa de înscriere.

Cum pot să beneficiez de Pachetele Early Bird?

Toți pașii de urmat pentru validarea înscrierilor pentru cei ce doresc să beneficieze de aceste pachete promoționale (banca și contul de virament, dovada plății etc.) pot fi găsiți pe website-ul nostru, în dreptul fiecărui formular de înscriere.

Dacă sunt minor, trebuie să fiu însoțit de către un părinte la concurs?

Nu. Pentru minori, există Acordul pentru minori, care trebuie downloadat și completat de către unul dintre părinți sau tutorii legali. Acordul pentru minori poate fi downloadat de pe website-ul nostru, din formularul de înscriere.

Ce fac dacă nu dețin încă buletin/carte de identitate?

Minorii sub 14 ani, care nu dețin carte de identitate/buletin, trebuie să se prezinte doar cu Acordul pentru minori la Race Office, în zilele de înscriere aferente fiecărei probe în parte. Locațiile Race Office-urilor vor fi publicate atunci. Așadar, NU este nevoie să aduceți certificatul de naștere.

Dacă nu sunt concurent Tare Ca Piatra, pot să vin la party?

Da, petrecerea oficială Tare Ca Piatra este pentru toată lumea. Concurenții au accesul gratuit, pentru toți ceilalți vor exista bilete în avans sau se va putea plăti la intrare. Pentru mai multe detalii legate de petrecere, vă rugăm accesați secțiunea dedicată, pe Home page.

Unde mă pot caza?

Ca opțiuni de cazare, noi le sugerăm pe cele 5 de mai jos:

*În afară de opțiunile propuse de noi, există un număr foarte mare de pensiuni, în zona Ursuleți, la ieșirea spre Bicaz, la o distanță de aproximativ 4km de telegondolă.

**Pentru orice cazare optați, vă sfătuim să vă rezervați locurile din timp, întrucât va fi un weekend foarte aglomerat.